Support us

Naast onze nieuwsbrieven is het streven om twee maal per jaar een bijeenkomst te organiseren waar sprekers u zullen informeren over uurwerken, aspecten van tijd, etc, alles wat past binnen onze doelstellingen. Uiteraard hoort daar een kopje koffie en/of een andere versnapering bij. Verder wordt er bedrijfsbezoeken en thema uitstapjes georganiseerd.

Als u de doelstelling van de Stichting onderschrijft en in de toekomst aanwezig zou willen zijn bij onze evenementen, zouden wij u graag als “Vriend” van de Stichting Haegsche Tijd verwelkomen.

We ask our "Friends" to contribute to the cost of speakers, venue, care, general expenses of the Foundation to make our activities possible and help us achieve our objectives.

Om de kosten te dekken hebben wij deze bijdrage vastgesteld op een minimaal bedrag van €50 per jaar. Deelname loopt per kalenderjaar en jaarlijks zal u – zo nodig – in de maand december/januari een verzoek tot verlenging van uw deelname voor het nieuwe jaar worden toegezonden. Voor deze optie kiest u eenmalig.
U kunt er ook voor kiezen om het bedrag van €50,- (of meer) jaarlijks door de Stichting te laten incasseren. Geef in dit geval aan dat u jaarlijks wilt doneren.

In het geval dat u de jaarlijkse donatie wilt beëindigen kunt u contact opnemen met Stichting Haegsche Tijd.

Voor diegenen die geen gebruik willen maken van onderstaande formulier, zij kunnen ons een email sturen met het verzoek Vriend te worden: info@haegschetijd.nl

By filling in the form below, you agree to our Privacy Statement and the processing of your data.

Aanmelden als vriend van de Stichting Haegsche Tijd

Maak hieronder uw keuze

    By using this form, you consent to the storage and processing of your data by this website.

    en_GB