Steun ons

Naast onze nieuwsbrieven is het streven om twee maal per jaar een bijeenkomst te organiseren waar sprekers u zullen informeren over uurwerken, aspecten van tijd, etc, alles wat past binnen onze doelstellingen. Uiteraard hoort daar een kopje koffie en/of een andere versnapering bij. Verder wordt er bedrijfsbezoeken en thema uitstapjes georganiseerd.

Als u de doelstelling van de Stichting onderschrijft en in de toekomst aanwezig zou willen zijn bij onze evenementen, zouden wij u graag als “Vriend” van de Stichting Haegsche Tijd verwelkomen.

Wij vragen onze “Vrienden” een bijdrage in de kosten van sprekers, locatie, verzorging, algemene kosten van de Stichting om onze activiteiten mogelijk te maken en ons te helpen bij het realiseren van onze doelstellingen.

Om de kosten te dekken hebben wij deze bijdrage vastgesteld op een minimaal bedrag van €50 per jaar. Deelname loopt per kalenderjaar en jaarlijks zal u – zo nodig – in de maand december/januari een verzoek tot verlenging van uw deelname voor het nieuwe jaar worden toegezonden. Voor deze optie kiest u eenmalig.
U kunt er ook voor kiezen om het bedrag van €50,- (of meer) jaarlijks door de Stichting te laten incasseren. Geef in dit geval aan dat u jaarlijks wilt doneren.

In het geval dat u de jaarlijkse donatie wilt beëindigen kunt u contact opnemen met Stichting Haegsche Tijd.

Voor diegenen die geen gebruik willen maken van onderstaande formulier, zij kunnen ons een email sturen met het verzoek Vriend te worden: info@haegschetijd.nl

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    nl_NL